Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Látogatók

Összes:
5 910 586

Mai:
290

Honlapok

SULINET Matematika

Oktatási Hivatal

Versenyvizsga portál
banvv

Matematika Portálok

Berzsenyi Dániel Gimnázium

berzsenyi

Óbudai Árpád Gimnázium
arpad

 

Szent István Gimnázium

sztistvan

Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium
vpg

Emlékeztető

Az általános iskolai kerületi matematika munkaközösség-vezetők 2015.09.14- megbeszéléséről

 

Továbbra is megszervezzük és lebonyolítjuk a Budapesti Általános Iskolások Matematika Versenyét.

A verseny első fordulója a 2016. április 4-8-i héten legyen.
Erre az első fordulóra a Fazekas Gimnázium matematika munkaközössége elkészíti a feladatsorokat és a javítási útmutatókat 2016. február 28-ig. Aki igényli ezeket, kérem időben jelezze: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött email-lel. A feladatsorokat elküldjük az érintetteknek. természetesen aki saját feladatsorral szeretné megoldani az első fordulót, annak sincs akadálya. A központi feladatsorok felhasználóit kérjük arra, hogy az említett árilisi héten tartsa az első fordulót, hogy a feladatok ne kerüljenek ki idő előtt.


A verseny döntőjének megszervezését ebben az évben is vállalta a Darus utcai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola. Köszönjük! A döntőra idén is nevezni kell a már megszokott módon, az iskola honlapjáról elérhető nevezési lapon. Erre a felkészülés miatt szükség van – pontosan tudni kell, hány főre számíthatunk.
A döntőre idén is kerületenként és évfolyamonként 2 gyereket lehet nevezni. Kérem, hogy minden kerületben pontosan döntsenek ezekről a gyerekekről, több gyerek nevezése a verseny korrektségét veszélyeztetné, ezt a munkaközösség-vezetők nem támogatják.
A verseny döntője 2016. május első hetében lesz. A pontos dátumot későbbi egyeztetés alapján kitesszük a Fazekas és a Darus iskola honlapjára is. Úgy tervezzük, hogy még ugyanezen a héten megszervezzük a verseny eredményhirdetését is.
Kérem azokat a kerületeket, ahonnan neveznek a döntőre, hogy a szokás szerint a döntő feladatait javító kollégát is küldjenek a döntőre. A döntő feladatsorait és a javítási útmutatókat a Fazekas Gimnázium matematika munkaközössége elkészíti.
A versenyre való felkészülés megkönnyítésére a budapesti Általános Iskolások Matematika Versenyének eddigi feladatai a Fazekas honlapján a matematika szakportálon elérhetők.
A Fazekasban továbbra is lehet órákat látogatni, minden érdeklődőt szeretettel várunk. Alapvetően minden kedden délelőtt tartjuk a nyílt órákat, melyekre bárki érdeklődő jöhet, akár bejelentkezés nélkül is. Több látogató érkezése esetén kérjük, hogy telefonon előre jelezzék a létszámot, hogy megfelelő számú székkel készülhessünk.
Munkaközösségünk tagjainak keddi órái a Fazekas honlapján megtalálhatók, ez megkönnyíti a nyílt órák választását.


Lehetőség van matematika munkaközösségek számára továbbképzés szervezésére bemutató órákkal, előre adott témából előadások szervezésével. Az erre vonatkozó igényekkel Dobos Sándor munkaközösség-vezetőt vagy Rubóczky Györgyöt keressék meg.

Ha az itt leírtakban valami változás lenne, azt a Fazekas honlapján közzétesszük.

Az egész évre jó munkát kívánok!


 

Rubóczky György
vezetőtanár

Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

HivatalosHonlap Matkonyv InformatikaPortal KemiaPortal  
FizikaPortal KulturtortenetiEnciklopedia AlsosPortal TortenelemFilozofia
BiologiaPortal BiologiaPortal MagyarPortal MagyarPortal
  BiologiaPortal MagyarPortal  

QR kód

Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

QR

 

 

 

Bejelentkezés cikkíróknak