Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Látogatók

Összes:
5 868 696

Mai:
534

Honlapok

SULINET Matematika

Oktatási Hivatal

Versenyvizsga portál
banvv

Matematika Portálok

Berzsenyi Dániel Gimnázium

berzsenyi

Óbudai Árpád Gimnázium
arpad

 

Szent István Gimnázium

sztistvan

Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium
vpg

minikurzus miaz

Tájékoztató a matematika munkaközösség által meghirdetett minikurzusokról

 

Az idei tanévben iskolánk matematika munkaközössége szakmai programként ún. minikurzusokat hirdet meg. (A minikurzusok témánként legfeljebb 5x45 perc hosszúságú foglalkozások, melyeket mi kedden és szerdán tartunk.) A program célja, hogy az érdeklődő tanárok számára továbbképzési lehetőséget nyújtson. A részvétel ingyenes.

 

A jelenléti foglalkozások helyszíne az iskolánk, címe 1082. Budapest, Horváth Mihály tér 8.

 

Terveink szerint a keddi és szerdai nap anyaga tartalmilag összefüggő, a két nap együtt összesen 5 órás képzést jelent, és ebben a tanévben összesen 10 ilyen alkalomra (20 napra) lehet jelentkezni. A jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött, ami a meghírdetett minikurzusnál a megfelelő időpontban elérhető lesz. Természetesen egy-egy minikurzus akár csak részletében is látogatható, azaz például vagy csak kedden, vagy csak szerdán.

A résztvevők számára az elvégzett kurzusokról intézményünk a tanév végén tanúsítványt állít ki. (Ezen az igazoláson a részvételi összóraszám szerepel, ami több részkurzus látogatásából is megszerezhető.) A tanúsítvány kiállításának feltétele a kurzuson való részvétel.*

 

Részletes program és jelentkezés:  weblink

 

A jelentkezés a minikurzusokra a meghirdetés helyén,  egy-két héttel a kezdés előtt elérhető elektronikus jelentkezési lap kitöltésével lehetséges.  A jelentkezési lapon bekért személyes  adatok kezelését és tárolását a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium GDPR szabályzata tartalmazza. A jelentkező a kurzus időtartamára felkerül  a “Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.” levelezőlistára, ahonnan a kurzus lezárása után azonnal automatikusan törlődik. A minikurzusokra való jelentkezés a minikurzus keddjét megelőző vasárnap estig lehetséges.

 

Az online foglalkozások technikai részleteiről az egyes kurzusok előadói a levelezési listán adnak felvilágosítást.  Az  adott minikurzussal kapcsolatos további kérdéseket szintén  a minikurzus levelezési listáján lehet feltenni a jelentkezést követően az előadónak.

 

Más jellegű, általános kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet eljuttatni, amint tudunk válaszolunk rá.

 

* Egy hétéves továbbképzési ciklus kötelezően teljesítendő 120 órájából maximum 30 óra szerezhető meg minikurzusok elvégzésével.

 

 

fm2 150

Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

HivatalosHonlap Matkonyv InformatikaPortal KemiaPortal  
FizikaPortal KulturtortenetiEnciklopedia AlsosPortal TortenelemFilozofia
BiologiaPortal BiologiaPortal MagyarPortal MagyarPortal
  BiologiaPortal MagyarPortal  

QR kód

Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

QR

 

 

 

Bejelentkezés cikkíróknak